default logo

NYHETER

 

Här publicerar vi de senaste nyheterna från oss

1 Februari 2017 

Vi har rivstartat det nya året med uppdrag för både gamla och nya kunder. En av våra nya kunder är Göteborgsvarvet som vi hjälper med deras Expo. Men vi ligger också i startgroparna för att köra igång flera nya projekt för några av våra gamla kunder som just lanserat nya produkter som vi får förmånen att börja arbeta med. Som alltid bokar vi mängder av besök åt våra kunder och som alltid är början av året en mycket bra tid för detta. Många företag verkar vara sugna på att hitta rätt leverantörer för sina tjänster och vi tycker är fantastiskt kul att kunna vara en kugge i det hjulet!

8 December 

Under hösten har vi fått två efterlängtade nya kollegor: Soledad Burgos och Gitte Forsgren. Soledad och Gitte arbetar båda bl a med våra projekt för Inspecta och med besöksbokning för flera av våra kunder.

29 November 

Efter nästan 10 år på JA Gahmsgata har det nu blivit dags för oss att flytta. Den 5 December flyttar vi in i våra nya fina lokaler på A Odhnersgata 41 i Västra Frölunda.

 

26 januari

Idag hälsar vi Jacqueline Börjesson  välkommen till PreTeam! Jacqueline kommer arbeta med några våra nya B2B projekt inom både media och utbildningsbranschen.

18 november

Idag hälsar vi Susanne Johansson  välkommen tillbaka till  PreTeam! Susanne kommer arbeta med både B2B och B2C projekt inom flera olika branscher.

11  September

Idag hälsar vi Cecilia Andersson  välkommen till PreTeam! Cecilia kommer arbeta med besöksbokning och marknadsundersökningar.

 

10 mars

Idag hälsar vi Jennie Johansson välkommen till PreTeam! Jennie, som ursprungligen kommer från Köping, kommer till en början huvudsakligen att arbeta med våra konsumentprojekt – ett affärsområde som vuxit rejält de senaste månaderna.

 

3 mars

Vi hälsar Susanne Johansson välkommen till PreTeam! Hon började hos oss förra veckan och har redan,  på bara drygt en vecka, arbetat med fyra olika projekt. Susanne har en bakgrund från bl a Sector Alarm och Miljonlotteriet. Hon är ett mycket välkommet tillskott hos oss!

 

23 december 2013

Vi önskar alla våra kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år. Kontoret är stängt från den 24 december och öppnar igen den 3 januari.

20 december 2013

Nya hemsidan och nya profilen är lanserad!