TJÄNSTER

Genom åren har vi hjälpt våra kunder med många typer av telemarketing-projekt

Försäljning/Telemarketing/Telefonförsäljning/B2B

Vi har hjälpt våra kunder med telefonförsäljning av en rad olika produkter och tjänster såsom konferenser, seminarier, IT-tjänster/program, industriprodukter, säkerhetsprodukter och jul och evenemangsbiljetter men även fruktkorgar, webbsidor och rådgivning. Vi är duktiga på försäljning helt enkelt.

Mötesbokning/Besöksbokning

Tillsammans med våra kunder kommer vi överens om vilka dagar och inom vilket geografiskt område alla möten skall bokas och sedan fylls kalendrarna på i snabb takt. Vi har bokat möten åt säljare och representanter i många olika branscher och vi gläds varje gång vi ser att ett möte vi bokat leder till en affär. Mycket glädje på detta kontor alltså!

Marknadsundersökningar

Vi hjälper våra kunder att rekrytera rätt personer till tester, genomföra telefon/enkätundersökningar samt sammanställa svaren. Vi hjälper även till att hitta deltagare till gruppdiskussioner och individuella intervjuer. Tänk så mycket kunskap man kan få genom att ställa några frågor! I alla fall om man ställer rätt frågor.

Inbjudningar till mässor och seminarier

Vi arbetar också mycket med inbjudningar till B2B mässor och seminarier. Då ringer vi både utställare och besökare. Så många intressanta mässor och seminarier våra kunder anordnar!

Svarsservice

Ibland hinner våra kunder inte svara i telefon själva. Men det hinner vi – ALLTID. Med ett leende dessutom.

Telefonintervjuer

Är också något vi gärna hjälper våra kunder med. Tala om vad du vill veta så samlar vi in svaren. Snabbt och enkelt.

Registeruppdatering

Det händer att våra kunder behöver hjälp med att uppdatera sina kundregister – något vi också gärna hjälper till med. Ett nytt uppdaterad register med dagsfärska uppgifter – visst skulle det vara härligt att utgå ifrån?