NYHETER

25 November 2021 – Snart första advent!

Vi önskar alla en riktigt trevlig första advent! November har för oss varit månad fylld med uppstarter av nya intressanta projekt för både nya och gamla kunder men vi har också hunnit med en del kul. Som t ex en helt fantastisk julshow hos Christmas at Wallmans. Vilken show det var och så god mat! Vi tackar 2Entertain för en magisk kväll och önskar er stort lycka till med alla föreställningar resten av säsongen! 

 

10 November 2021 – Tre tips för att lyckas med telemarketing

Idag bjuder vi på tre enkla och bra tips för att lyckas med telemarketing:

  1. Skriv ett manus så du får med allt väsentlig men anpassa samtalet efter den person du talar med och våga vara personlig. Ingen vill tala med en robot!
  2. Följ upp dina samtal med ett personligt mail direkt efter samtalet.
  3. Håll reda på återkomsterna! Har ni kommit överens om att du skall ringa tillbaka en viss dag och tid? Gör det! Alla gillar när man håller vad man lovar och du kommer bli förvånad över hur många som faktiskt har tid med ditt samtal om du ringer vid en tid som passar just dem. 

Behöver ni hjälp med detta? Kontakta oss gärna! Vi har rutinen, kunskapen, systemen och erfarenheten som behövs för att hjälpa er att lyckas med era telemarketing-projekt. 

 November 2021 – Äntligen full fart på näringslivet igen!

Eftersom vi ringer MÅNGA samtal varje dag inom flera olika branscher märker vi tydligt att det nu äntligen är full fart inom näringslivet igen. Det planeras för mässor, julshower, konferenser, seminarier och bokas möten som aldrig förr. Mycket att se fram emot och vi är många som verkligen längtat efter att kunna träffas igen och göra affärer. Många positiva och förväntansfulla samtal inför vintern och våren alltså. Så även om pandemin inte är över så har näringslivet kommit igång igen på riktigt och det är mycket positiva tongångar inför framtiden. Behöver ni hjälp med samtal så finns vi här – samma gäng, lite klokare och med förnyad energi!