LEDIGA JOBB

Kommunikatör/Telemarketingagent inom mässor/seminarier och event 

Jobb beskrivning

På PreTeam arbetar vi bl a med inbjudningar till mässor/seminarier/event/shower, mötesbokning och marknadsundersökningar på uppdrag från våra kundföretag. PreTeam grundades 2007 och vi har sedan dess arbetat med flera bransch ledande företag som uppdragsgivare inom B2B.

 

Vi jobbar med många olika typer av uppdrag och skräddarsyr varje kunduppdrag utifrån kundens önskemål och behov så dina arbetsuppgifter kommer att variera. Du kommer att arbeta i projektform och ofta med flera olika uppdrag parallellt. Du kommer jobba mycket i telefon och med email. Dina arbetsuppgifter blir bl a att kontakta, informera och bjuda in till olika mässor, event och seminarier och shower. Vi har också kunder som vi hjälper med marknadsundersökningar och mötesbokning så arbetsuppgifter varierar från projekt till projekt.

 

Vi har höga förväntningar på vårt team och vill att du är en driven och målinriktad person med en positiv inställning och attityd. I rollen är det du som skapar kontakt och du blir därför nyckelroll i projekten. Du kommer att kontakta och följa upp nya och befintliga kunder inom Sverige och vara en stor del i att hjälpa våra kundföretag lyckas med öka sin försäljning och öka sin marknadsnärvaro gentemot deras kunder. Du kommer att jobba i ett engagerat team som verkligen är mån om att alla ska lyckas och som ständigt strävar efter att nå ökade resultat.

 

 

  

 

 

 

 

 

Dina arbetsuppgifter

  • Du identifierar nyckelpersoner i organisationer inom olika typer av branscher.
  • Du kommunicerar kundens tjänster/produkter och informerar och bjuder in via telefon och email. Både till fysiska seminarier, mässor, event och möten men även digitala seminarier och möten.
  • Du följer upp och för statistik under projektets gång.

Din profil

Vi vill att du är intresserad av att jobba med kommunikation och försäljning. Det allra viktigaste är att du är orädd, har ett starkt engagemang, är ihärdig och går in 100% i det du gör. Du vill gärna knyta nya kontakter och vid att skapa affärsmöjligheter. De beslutsfattare som du kommer att prata med är VD, Försäljningschef och Marknadschefer och många andra befattningar inom företag, så viktigt att du både talar och skriver flytande svenska. Du har egen en inre drivkraft och vilja att leverera det bästa för våra kunder och nå bra resultat. Som person är du positiv och glad, både mot kunder och mot dina kollegor.

 

 

Kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Resultatorienterad och driven
  • Stark egen drivkraft, envis och uthållig
  • Trivs in en snabbväxande miljö med kontinuerlig förändring
  • Inspireras och trivs i en miljö som präglas av högt tempo
  • Trivs i mindre företag och projektgrupper 

                                                                                                                                                               Välkommen med din ansökan till pia@preteam.se. Vi ser fram emot att läsa den!