OM PRETEAM

Välkommen till PreTeam i Göteborg – ett professionellt telemarketingföretag 

Till oss vänder sig företag som behöver hjälp med telemarketing t ex att hitta nya kunder eller öka sin försäljning, boka möten, bjuda in till mässor/seminarier/konferenser men också företag som vill uppdatera sina register eller rekrytera deltagare till marknadsundersökningar. Vi kan allt detta och vi gör det bra. Vi vet det eftersom våra kunder så ofta bekräftar det för oss.

De flesta av våra kunder finns i och kring Göteborg men vi har naturligtvis även kunder runt hela Sverige. Vi har även gjort uppdrag för norska, danska och finska företag.

Målet är att alltid hitta den optimala lösningen för varje enskilt projekt. Vare sig det gäller mötesbokning, telefonförsäljning eller inbjudningar till olika event eller undersökningar. Den bästa lösningen skall vara den enda lösningen. Flera års erfarenhet hjälper oss att, tillsammans med våra kunder, skapa och genomföra varje projekt på ett professionellt och serviceinriktat sätt med genuint engagemang från start till mål. Vår personal vill lyckas och komma i mål – det märks på resultaten.

Hos oss finns lång erfarenhet och stor omtanke om varje enskild kund vilket också märks när vi talar i telefon. Målsättningen är att varje samtal skall bli ett personligt samtal. Vi vet nämligen att det är den rätta vägen till det bästa resultatet. Eftersom vi ser det om och om igen.

Våra arbetsdagar är ofta fartfyllda, mycket varierande och fyllda med deadlines – precis som hos de flesta av våra kunder. Uppdragen varierar men tempot är det samma.